Η φιλοσοφία μας

Βασικές μας προτεραιότητες στον σχεδιασμό των κτιρίων αποτελούν α) η ενεργειακή τους θωράκιση, β) η λειτουργικότητα και σωστή εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων τους γ)  η υψηλή αισθητική των εξωτερικών τους όψεων και δ) η ποιότητα κατασκευής,  προσαρμοσμένα πάντα στα δικά σας οικονομικά δεδομένα. Οι μηχανικοί μας αφουγκράζονται τις επιθυμίες σας και σας προτείνουν λύσεις με την βοήθεια τρισδιάστατης απεικόνισης. Μετά από διεξοδική επιλογή των υλικών, υπολογίζουν αναλυτικά το κόστος κατασκευής και η εταιρεία δεσμεύεται εγγράφως γι’αυτό, ώστε να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις στο μέλλον. Το σπίτι των ονείρων σας ξεδιπλώνεται μπροστά σας με κάθε λεπτομέρεια, από το πρώτο στάδιο μέχρι και τις λεπτομέρειες της εσωτερικής διακόσμησης. Πρίν ξεκινήσει η κατασκευή, η εικόνα που έχετε είναι ολοκληρωμένη και μένουν μόνο οι δικές σας τελικές πινελιές.

Κατά την διάρκεια της κατασκευής, τα συνεργεία μας, μετά από πολλά χρόνια δίπλα μας, συνεργάζονται αρμονικά έχοντας σαν προτεραιότητα την βέλτιστη εκτέλεση των εργασιών, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο ολοκλήρωσης. Η συνεχής καθοδήγηση και επίβλεψη από τους μηχανικούς και διακοσμητές μας, με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία τους, εγγυάται για την αρτιότητα της κατασκευής, προσφέροντας στους πελάτες σιγουριά μέχρι την στιγμή της παράδοσης.

Η παρουσία μας όμως δεν σταματάει με την παράδοση της οικοδομής. Υποστηρίζουμε την κατασκευή μας συνεχώς. Όπως άλλωστε δήλωνε και η πρώτη γενιά μηχανικών της εταιρείας: “Δεν αποχωριζόμαστε ποτέ τις οικοδομές μας. Τις παντρευόμαστε“.